0
« Vorige

Blog 77 / 136

Volgende

Meet the PB girls | Bianca

28 augustus 2015


Het is weer tijd om een van onze fantastische PB girls aan jullie voor te stellen. Deze keer is het de beurt aan Bianca uit ons geweldige Editor's team. Ze heeft een passie voor mode en schrijven en is door haar lieve karakter een feestje om mee te werken! Lees hieronder meer over Bianca!

Ik heb gestudeerd…
Aan het Amsterdam Fashion Instituut nadat ik een opleiding Mode & Kleding op MBO niveau had afgerond.

Mijn functie houdt in dat ik…
De hele dag leuke teksten mag schrijven voor de verschillende communicatiekanalen van Perfectly Basics; website, blog, social media, etc.

Ik zou mijn werk niet kunnen doen zonder…
Een leuk en gezellig team, een fijn muziekje op de achtergrond, een goede lunch en thee - heel veel thee!

Een gemiddelde dag bij Perfectly Basics…
Start met het checken van mijn mails en een kort overleg over de prioriteiten van die dag. Daarna aan de slag met schrijven over mooie kleding (waar je heel hebberig van wordt!).

Het leukste aan mijn werk vind ik…
Eigenlijk alles! Fijne werkplek, goeie werksfeer, mooie producten en de vrijheid voor eigen inbreng.

Vroeger wilde ik graag…
Modeontwerper worden. Dat ontwerpen is gaandeweg ietwat verschoven naar andere vakgebieden maar uiteindelijk - via een omweg - alsnog in de mode terecht gekomen.

Typisch mijn stijl is…
Veel zwart, wit en grijs in verschillende stijlen. Ik hou van bruin leer, af toe een opvallende print en ik ga zelden de deur uit zonder lipstick. Met accessoires heb ik een echte haatliefde relatie; ik kan soms een hele periode niet zonder een goed statement item maar soms kan ik accessoires ook hélemaal beu zijn en ga ik een tijdje basic!

Een goede basic voldoet aan…
Een flatterende pasvorm, een tijdloze kleur en is veelzijdig te combineren.

Mijn ultieme basics zijn …
Een zwarte high waist jeans, een mooie witte blouse, een lange wollen mantel, leren handschoenen en goed zittende ondergoed! Niks zo vervelend als ondergoed dat vooral níet doet wat jij wilt!

Mijn favoriete PB items zijn:
Ba&sh Quinoa Leren Cabas Schoudertas - Zwart

Alexander Wang Gabi Bootie met Rhodium - Zwart

American Vintage Massachussets Coltrui - Zwart

T by Alexander Wang Shift Jurk - Zwart

Filippa K Lola Stretch Jeans - Middark

Op een vrije dag ga ik het allerliefst…
Oeh teveel om op te noemen, er zijn zoveel dingen waar ik van geniet; de natuur in (bos of strand) met mijn vriend, onze zoon en hond. Of quality time met vrienden; dan kook ik graag uitgebreid voor ze en daarna samen alles eraf dansen! Maar van thuis in m'n eentje film kijken, lezen en een dutje doen kan ik ook genieten - vooral als ik ervoor lekker heb gesport, daarna kan ik me helemaal overgeven aan de ontspanningsmodus!

Als ik mezelf wil verwennen…
Dan doe ik dat uiteraard met shoppen (welke vrouw niet?) maar vooral met lekker eten - daar kun je me echt voor wakker maken! Als ik het trouwens heb over shoppen dan bedoel ik dat in de breedste zin van het woord - ik heb bijvoorbeeld een enorme zwak voor mooie kookboeken.

Iedereen zou langs moeten komen in onze PB Store omdat…
De collectie het beste tot z'n recht komt wanneer je de materialen en afwerking zelf voelt en ziet. Daarnaast kunnen we op verzoek een aangemeten advies geven - hoe fijn is dat?! Eigenlijk wel beter voor je budget om niet langs te komen want een bezoek resulteert gegarandeerd in een aankoop!


★★★★★ 9,5

Volg ons:
✓ Gratis verzending vanaf €70,-
✓ Gratis & eenvoudig retourneren met antwoordnummer
✓ Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
Neem contact op via


Admin Login